Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    over Ibalansz

Hoe ik de warmte terugbracht in mijn leven

Mijn naam is Sharon Blijd. En dat negatieve gedragspatronen ongemerkt in je leven kunnen sluipen, weet ik uit eigen ervaring maar al te goed. Met vallen en weer opstaan, compassie, steun en humor ervaar ik dat de gedragspatronen kunnen veranderen.

Ik heb in de loop van mijn leven regelmatig geworsteld met mijn eigen negatieve interactiepatronen in mijn relatie. Ik heb geleerd dat een relatie een werkwoord is. Ook heb ik geleerd dat conflicten/meningsverschillen er mogen zijn. Ik ben immers een individu en mijn partner is dat ook. Door met een open hart te blijven luisteren naar mezelf en mijn partner, de verschillen te omarmen en te blijven beseffen dat een relatie (hard) werken is, probeer ik de warmte binnen mijn relatie te koesteren en te bewaken.

Als transcultureel systeemtherapeut en coach wil ik ook jou helpen de warmte in je leven en je relatie weer terug te brengen.

Transcultureel systeemtherapie gaat ervan uit dat problemen en klachten (psychisch of niet) ontstaan onder invloed van de interactie van de persoon en zijn context. Te denken valt aan thuis, familie, afkomst, sociale omgeving zoals de buurt, school, werk, vrienden.

Mijn professionele achtergrond

Niet alleen mijn persoonlijke ervaring, maar ook mijn professionele achtergrond helpt me daarbij. Ik heb de hbo SPH-opleiding gedaan. Daarna deed ik jarenlange werkervaring op binnen de jeugdhulp, waar ik werkte met mensen uit verschillende lagen van de maatschappij, met verschillende problemen en verschillende (culturele) achtergronden. Tijdens mijn carrieré in de jeugdhulpverlening heb ik aanvullend een post hbo coachingsopleiding gedaan. Aansluitend deed ik de EFT- en de Houd me Vast training. Daarna heb ik de opleiding transculturele systeemtherapie afgerond.

Ik ben geregistreerd als aanvullend getrainde EFT therapeut, EFIT therapeut en "Houd me Vast" begeleider. Ik heb ervoor gekozen om mezelf te bekwamen in deze methode omdat deze methode handvatten biedt om ons gedrag te verklaren en te begrijpen. Vanuit het begrip en het verwerken van de mogelijke angsten en het verdriet die onder ons gedrag schuilen, kunnen we verder bouwen aan het opnieuw in verbinding komen met onszelf en met de ander.

Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Mijn geloof helpt mij om met een optimistische blik naar (schijnbaar) complexe situaties in de relatie te kijken. Ibalansz is er voor iedereen met of zonder een geloofsovertuiging. Bij Ibalansz is iedereen welkom.

Contact

Email:
info@ibalansz.nl

Telefoonnummer:
06-24641277

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.