Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    Therapie en Coaching voor Nederlanders die wonen in het buitenland

Therapie en coaching voor Nederlanders die in het buitenland wonen

Ben jij op zoek naar een Nederlandse therapeut, maar woon je zelf in het buitenland? Ibalansz is altijd dichtbij! De online wereld maakt het steeds makkelijker voor ons om met het buitenland te communiceren, een therapeut/ coach op afstand is daarom helemaal niet meer vreemd. Woon jij in het buitenland en zou jij graag met iemand willen praten die jouw moedertaal spreekt, zoek dan niet verder!

Indien gewenst kunnen wij de sessies met partner doen en kunnen wij de sessies voortzetten in het Engels.

Therapie en Coaching voor Nederlanders die wonen in het buitenland

Het leven in het buitenland kent veel charmes, maar ook uitdagingen voor jou en je eventuele partner. Soms kan het leven in het buitenland behoorlijk tegenvallen. Misschien is jouw partner hard aan het werk, zit jij veel thuis en voel je je eenzaam en zou je graag een keer met iemand willen praten. Of misschien wilde je naar het buitenland gaan om zo jouw problemen in Nederland te kunnen ontlopen?

Wat het probleem ook is, Ibalansz gelooft erin dat wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt, de sessies het beste werken in je eigen moedertaal. Het vinden van een therapeut / coach voor Nederlanders die in het buitenland wonen is/wordt nu opgelost door online therapie!

Even voorstellen, ik ben Sharon Blijd eigenaresse van Ibalansz

Dat negatieve gedragspatronen ongemerkt in je leven kunnen sluipen, weet ik uit eigen ervaring maar al te goed. Ik heb in de loop van mijn leven vaak geworsteld met mijn eigen negatieve interactiepatronen. Daardoor vond ik het bijvoorbeeld toen mijn kinderen nog klein waren, heel moeilijk om echt verbonden te blijven voelen met mijn partner.

Maar gelukkig is dat veranderd. Dankzij EFT heb ik geleerd mijn eigen gedrag beter te begrijpen. Ik ontdekte de onvervulde behoeftes die onder mijn negatieve interactiepatronen lagen. Ik zag mijn verlangens en angsten onder ogen en leerde hoe ik ze uit kon spreken zonder de ander te kwetsen. Inmiddels heb ik mijn negatieve patronen vervangen door positieve, en daardoor keerde de warmte in mijn leven terug. Als (relatie)coach wil ik ook jou helpen de warmte in je leven en je relatie weer terug te brengen.

Lees hier verder over mijn professionele achtergrond

Ibalansz therapie en coaching

Ibalansz onderscheid zich door haar wereldwijde aanpak. Dit is mogelijk d.m.v. online therapie. Wij werken met het programma Weseedo en/of Microsoft teams: door beiden systemen kun jij jouw Nederlandse therapeut bellen via een beveiligde videoverbinding. Waar ter wereld je ook woont, Ibalansz helpt jou graag weer op weg. Ibalansz ondersteunt je om de verbinding met jezelf (en/of je partner) weer terug te vinden, je gedachten te ordenen, je zelfgevoel te verbeteren en al met al beter in je vel te komen.

Waarom een therapeut/coach voor Nederlanders in het buitenland?

Wanneer dan eindelijk de beslissing is genomen dat jij (of jij met je gezin) in het buitenland gaat wonen zal dit voorafgaand al veel stress met zich mee brengen. Ondanks dat een nieuwe uitdaging ook veel voorpret zal bieden, zal er ongetwijfeld spanning komen. Iedereen heeft andere redenen waarom hij of zij naar het buitenland verhuist. Het kan zijn vanwege werk, omdat je een nieuwe start wilt maken of omdat je nu met pensioen bent gegaan en dit je grote droom is. Wat de reden ook is je zult allerlei ideeën hebben over hoe het zal zijn, verwachtingen over de nieuwe cultuur en de doelen die je zelf wilt bereiken in het nieuwe land.

Los van je motivatie, kom je jezelf vaak tegen na het vertrek. Je moet wennen, je moet aanpassen aan je nieuwe land en je moet soms een compleet nieuwe taal gaan leren. Je kunt stellen dat je al jouw eigen vastigheden die in eigen land zo normaal waren, er nu opeens niet meer zijn.

In de meeste gevallen zal je hier wel doorheen komen door te praten met vriendinnen, ouders, je partner of met andere Nederlanders om je heen. Maar helaas is dat niet altijd voldoende en stapelen de problemen op en worden ze groter dan je had verwacht.

Bij Ibalansz spreken jouw taal, waardoor je precies kunt vertellen wat je denkt en hoe je je voelt. Doordat jouw therapeut / coach de Nederlandse taal kent kan de therapeut ook ‘tussen-de-regels’ door kijken op zoek naar de kern van het probleem. En niet geheel onbelangrijk is dat je ook dezelfde Nederlandse humor deelt waardoor de therapie niet altijd zwaar beladen hoeft te zijn.

Het internet heeft de wereld een stuk kleiner gemaakt, waardoor een therapeut in Nederland jou in het buitenland kan ondersteunen waar nodig.

Ben jij op zoek naar een Nederlandse therapeut die jou online in elk werelddeel kan ondersteunen? Zoek dan niet verder en vul onderstaand contactformulier in voor een eerste kennismaking. Ik start mijn traject altijd graag met een kennismakingsgesprek, zo kunnen we elkaar ontmoeten, een korte verkenning doen van de huidige situatie en kijken of de manier waarop ik werk past bij jou! Aan de hand van dit kennismakingsgesprek maken wij samen een vervolgtraject die past in jouw huidige leven in het buitenland.

Heb jij voordat je het eerste kennismakingsgesprek wilt afspreken nog vragen die je graag via de e-mail zou willen stellen? Geen probleem, stuur ons een e-mail naar: info@ibalansz.nl en stel mij jouw vragen. Ik probeer deze zo goed en volledig te beantwoorden.

Contact

Ibalansz

Email:
info@ibalansz.nl

Telefoonnummer:
06-24641277

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.