Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    Familietherapie
    Herstel van de familieband

Herstel van de familieband

Elke familie is uniek. Soms belanden familieleden in negatieve (interactie)patronen. 

Is dit herkenbaar? Is er sprake van een familieconflict? Hebben jullie al een tijd geen contact meer met elkaar, maar willen jullie dit veranderen? 

Als volwassen familierelaties onder druk staan en het niet lukt om er samen uit te komen biedt Ibalansz familietherapie. In de familietherapie worden onuitgesproken conflicten uitgesproken, krijgen jullie inzicht in jullie patronen middels het maken van een genogram en levenslijnen en wordt  er toegewerkt naar herstel van de onderlinge relatie.

Mededeling rondom het Coronavirus (COVID-19)

Ibalansz volgt alle aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels om besmetting in de praktijk te voorkomen. Therapie kan dus nog gewoon plaatsvinden, zowel fysiek als op afstand.  Op afstand zal de therapie plaatsvinden middels videobellen. Ibalansz maakt gebruik van het programma Weeseedo. In verband met het Coronavirus volgen wij de actuele aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels.

In het geval van milde verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging), willen we je verzoeken thuis te blijven. De maatregelen die de overheid heeft genomen zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Maak direct online een afspraak

Maak via de onderstaande button direct een afspraak online voor familietherapie!

Contact

Ibalansz

Email:
info@ibalansz.nl

Telefoonnummer:
06-24641277

Ben je benieuwd of familietherapie iets voor jullie is?

Ik nodig jullie uit om contact met mij op te nemen.