Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Relatie training
  Houd Me Vast

Houd Me Vast

Vaak zien we dat koppels elkaar uit het oog verloren hebben. Beide partners werken hard en/of kinderen eisen alle aandacht op. Zaken die uitgesproken dienen te worden, blijven liggen. Op die manier kunnen koppels terecht komen in (destructieve) patronen. Het kan lijken alsof er geen uitweg meer bestaat. Emoties gaan snel, vaak nog vele malen sneller dan het verstand.

Ervaren jullie bovengenoemde - of andere - problemen in jullie relatie en hebben jullie een boost nodig? Ibalansz biedt het preventieve en educatieve programma voor stellen genaamd "Houd me Vast" aan. Het programma ‘Hold Me Tight’ van Sue Johnson wordt succesvol overal ter de wereld aangeboden.

De training volgt een educatief programma, gebaseerd op de theorie en de praktische toepassing van ‘Emotionally Focussed Therapy’ (EFT). EFT helpt koppels inzicht te geven in de negatieve patronen waarin zij verzeild zijn geraakt en geeft vervolgens handvatten om elkaar weer terug te vinden.

‘Liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen, een gezondere maatschappij en een echt menswaardige toekomst voor ons allemaal’- dr. Sue Johnson.

Wat is het?
De training is een lichte vorm van relatietherapie om de relatie te verbeteren, te versterken en te verdiepen. Het kan zijn dat therapie je net een stapje te ver gaat, maar je wel aan je relatie wilt werken. Kies dan voor het ‘Houd Me Vast’ programma. Tijdens deze 2-daagse training ga je samen met je partner aan de slag om te bekijken waar de knelpunten liggen en waar het beter kan.

Voor wie?
Voor alle leeftijden. Van jonge koppels, koppels met jonge kinderen, pubers, tot middelbare leeftijd.

Zaken die zeker aan bod komen:

 • Waar gaat het steeds mis?
 • Het leren herkennen en doorbreken van (destructieve) patronen;
 • Emoties en meer verbinding voelen met elkaar;
 • Vertrouwen;
 • Bouwen aan een veilige en stabiele basis.

(Groeps)training en thuis samen aan de slag
We geven het programma in groepsverband of per stel. Tijdens de 2-daagse krijgen de koppels informatie mee, worden er voorbeelden getoond en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Koppels hoeven niet hun individuele ‘problemen’ in groepsverband te bespreken. De koppels gaan met elkaar aan de slag.

Agenda

Overzicht van de training: Houd me Vast-Twee daagse


Groepstraining
Datum: 29 & 30 augustus
Kosten: De kosten voor de gehele training (2 dagen) zijn: €600 per koppel.
Dit is inclusief: Al het benodigde cursusmateriaal, een nazorg sessie 6 tot 12 maanden na de cursus, koffie, thee en altijd wat lekkers.
Aantal deelnemers: Maximaal 4 koppels

ONLINE TRAINING : € 475,-

Wij bieden de Houd Me Vast Training ook tijdelijk ONLINE aan voor een gereduceerd tarief.


Prive training
Volgen jullie de training liever met zijn tweeën, zonder andere koppels erbij? Dat kan uiteraard! 
Datum: In overleg in te plannen
Kosten: €865,- per koppel.
Dit is inclusief: Al het benodigde cursusmateriaal, een nazorg sessie 6 tot 12 maanden na de cursus, koffie, thee en altijd wat lekkers.


Contact

Email:
info@ibalansz.nl

Telefoonnummer:
06-24641277


Kun jij de bovenstaande datum niet? Dit zijn de andere mogelijkheden voor 2020: 

 • 17 & 18 oktober;

Co-trainers

Wendy Beers

Geregistreerd als Basis EFT Registertherapeut en ‘Houd me vast’ trainer.

Naast de training ‘Houd me Vast’ bied ik ook Familie-Mediation aan. Als MfN registermediator ben ik aangesloten bij het MfN (Mediators federatie Nederland) en ADR (internationaal kwaliteitsregister).

Als familie mediator bemiddel ik veelal mensen die vast zitten in een conflict. Door mijn expertise op het gebied van EFT kan ik mensen het inzicht geven dat ze in een patroon vast zitten en over hoe dit patroon eruit ziet. Daarna volgt automatisch die volgende stap, namelijk om het patroon te doorbreken. Dit is een beweging waar mensen mee verder kunnen. Graag breng ik mensen met elkaar in verbinding, zodat de relatie weer sterk kan worden. Daarom bied ik naast mijn diensten ook het ‘Houd Me Vast’ training aan.

Jolanda van Leersum

Basis EFT-therapeut en Registerpsycholoog NIP.

Binnen mijn werk als zelfstandig psycholoog voer ik (arbeids)psychologisch onderzoek bij mensen voor meer duidelijkheid over hun mogelijkheden en vaardigheden.

Daarnaast werk ik als POH GGZ binnen een huisartsenpraktijk waar ik mensen begeleid met psychische en psychosociale problematiek. Tijdens mijn opleiding tot EFT therapeut ben ik zeer enthousiast geworden over de methodiek van Emotionally Focused Therapy.

Graag laat ik mensen kennis maken met deze mooie verbindende methodiek in de vorm van ‘Houd me vast’-trainingen.

 

Ben je benieuwd of een relatietraining iets voor jullie is?

Ik nodig jullie uit om contact met mij op te nemen via info@ibalansz.nl of via 06-24641277.
Willen jullie je meteen aanmelden voor de relatietraining?