Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    over Ibalansz

Hoe ik de warmte terugbracht in mijn leven

Mijn naam is Sharon Blijd. En dat negatieve gedragspatronen ongemerkt in je leven kunnen sluipen, weet ik uit eigen ervaring maar al te goed. Ik heb in de loop van mijn leven vaak geworsteld met mijn eigen negatieve interactiepatronen. Daardoor vond ik het bijvoorbeeld toen mijn kinderen nog klein waren, heel moeilijk om me echt verbonden te blijven voelen met mijn partner.

Maar gelukkig is dat veranderd. Dankzij EFT heb ik geleerd mijn eigen gedrag beter te begrijpen. Ik ontdekte de onvervulde behoeftes die onder mijn negatieve interactiepatronen lagen. Ik zag mijn verlangens en angsten onder ogen en leerde hoe ik ze uit kon spreken zonder de ander te kwetsen. Inmiddels heb ik mijn negatieve patronen vervangen door positieve, en daardoor keerde de warmte in mijn leven terug.

Als (relatie)coach wil ik ook jou helpen de warmte in je leven en je relatie weer terug te brengen.

Mijn professionele achtergrond

Niet alleen mijn persoonlijke ervaring, maar ook mijn professionele achtergrond helpt me daarbij. Ik heb de hbo SPH-opleiding gedaan. Daarna deed ik jarenlange werkervaring op binnen de jeugdhulp, waar ik werkte met mensen uit verschillende lagen van de maatschappij, met verschillende problemen en verschillende (culturele) achtergronden. Tijdens mijn carrieré in de jeugdhulpverlening heb ik aanvullend een post hbo coachingsopleiding gedaan.  Aansluitend deed ik de (basis) EFT- en de Houd me Vast training. Sinds januari 2020 ben ik transculturele systeemtherapeut in opleiding.

Ik ben geregistreerd als aanvullend getrainde EFT therapeut, EFIT coach en "Houd me Vast" begeleider. Ik heb ervoor gekozen om mezelf te bekwamen in deze methode omdat deze methode handvatten biedt om ons gedrag te verklaren en te begrijpen. Vanuit het begrip en het verwerken van de mogelijke angsten en het verdriet die onder ons gedrag schuilen, kunnen we verder bouwen aan het opnieuw in verbinding komen met onszelf en met de ander.

Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Mijn geloof helpt mij om met een optimistische blik naar (schijnbaar) complexe situaties in de relatie te kijken. Ibalansz is er voor iedereen met of zonder een geloofsovertuiging. Bij Ibalansz is iedereen welkom.

Contact

Indien jij al een afspraak hebt staan bij Ibalansz maar niet wilt langskomen vanwege Corona, dan kunnen wij ook video bellen! Neem hiervoor contact met ons op!

Ibalansz

Email:
info@ibalansz.nl

Telefoonnummer:
06-24641277

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.