Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    Werkwijze en contactformulier

Een (gratis) luisterend oor!

Nog geen behoefte aan een volledige sessie? Vul dan het contactformulier in voor 'een (gratis) luisterend oor' van 15 minuten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om een tijd en datum af te spreken (deze sessies zullen op maandagen tussen 11.30 en 12.30 plaatsvinden).

Hoe werkt een traject bij Ibalansz?

Indien jij al een afspraak hebt staan bij Ibalansz maar niet wilt langskomen vanwege Corona, dan kunnen wij ook video bellen! Neem hiervoor contact met ons op: info@ibalansz.nl of 06-24641277.

We starten het traject met een gratis kennismakingsgesprek waarin we je hulpvraag inventariseren en kijken of de werkwijze van Ibalansz bij jou en je hulpvraag past. Dit gesprek duurt 45 minuten.

Doelen van dit gesprek zijn:

  • wederzijdse kennismaking
  • eerste verkenning van de huidige situatie
  • informatie over de manier van werken en of het aanbod passend is bij de vraag.

Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken we afspraken voor het vervolgtraject.

Bij Ibalansz is er de mogelijkheid om gesprekken standaard via videobellen te doen (indien je bijvoorbeeld ver weg woont of  er geen mogelijkheid is om langs te komen). Bij Ibalansz maken wij gebruik van het beveiligde videoprogramma Weseedo. 

Tarieven

  • Een individueel gesprek duurt doorgaans 45 minuten en kost € 90,00
  • Een gezamenlijk gesprek duurt doorgaans 75 minuten en kost € 125,00
  • De "Houd me Vast" groepstraining kost € 600,00 per paar. Dit is inclusief het "Houd me Vast" boek.
  • De exclusieve "Houd me Vast" training die per stel wordt gegeven kost € 865,00 per paar. Dit is inclusief het "Houd me Vast" boek.

De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW en zijn onder andere afhankelijk van de duur van het traject.

In overleg is het mogelijk om ‘s avonds en/of bij jou thuis een gesprek te voeren. Voor een gesprek in de avond geldt een avondtarief van € 20,00 bovenop de eerdergenoemde gesprekstarieven. Eventuele reiskosten komen ook bovenop de eerdergenoemde tarieven.

Locatie

De individuele coaching, het relatiecoachingsgesprek en de " Houd me Vast " training vindt plaats in de Brede Hoed in Diemen (adres D.J. den Hartoglaan 9, 1111ZC in Diemen).