Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    individuele coaching, relatiecoaching en (relatie)training

Kom opnieuw in verbinding met jezelf en de ander

Je ervaart steeds dezelfde problemen in je leven of je relatie. Bijvoorbeeld doordat het je moeite kost om alle ballen in de lucht te houden, of omdat de verbinding met je partner verdwenen lijkt te zijn. En dus pieker je, je bent prikkelbaar of verdrietig, je ligt wakker en je ervaart weinig plezier meer in het leven. Terwijl je weer gewoon gelukkig zou willen zijn.

 

Een nare situatie, maar door de website van Ibalansz te bezoeken heb je de eerste stap op weg naar een oplossing gezet. Vaak zijn het namelijk je eigen gevoelens die je in de weg staan en die – zonder dat jij daar iets aan kunt doen – voor negatieve gedragspatronen zorgen. Coaching kan je helpen die patronen te doorbreken.


Wat kan Ibalansz voor je betekenen?

Mijn naam is Sharon Blijd, en ik help je graag door deze moeilijke periode heen. Samen gaan we op zoek naar manieren om nieuwe, positieve ervaringen op te doen zodat je uit de oude, belemmerende patronen kunt komen. Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching, maar ook voor relatie coaching en (relatie)training.

Our services (coaching, couple counceling, relationship training) can also be profited in English!


Mededeling rondom het Coronavirus (COVID-19)

Ibalansz volgt alle aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels om besmetting in de praktijk te voorkomen. Therapie kan dus nog gewoon plaatsvinden, zowel fysiek als op afstand.  Op afstand zal de therapie plaatsvinden middels videobellen. Ibalansz maakt gebruik van het programma Weeseedo. In verband met het Coronavirus volgen wij de actuele aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels.

In het geval van milde verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging), willen we je verzoeken thuis te blijven. Al deze maatregelen gelden voor het hele land tot en met 28 april. De maatregelen die de overheid heeft genomen zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Contact

Indien jij al een afspraak hebt staan bij Ibalansz maar niet wilt langskomen vanwege Corona, dan kunnen wij ook video bellen! Neem hiervoor contact met ons op!

 

Ibalansz

Email:
info@ibalansz.nl

Telefoonnummer:
06-24641277 

Individuele coaching

Het leven loopt niet altijd zoals je had verwacht. Ook in je relatie gaan dingen niet altijd zoals gehoopt. Je kunt je door problemen op allerlei levensgebieden heel eenzaam en onbegrepen gaan voelen.

Lees verder

Relatiecoaching

Ieder mens is op zoek naar verbinding. Vanuit de verbinding ontstaat de liefdesrelatie. Maar gaandeweg kun je elkaar kwijtraken. Als dat gebeurt, begrijp je elkaar ineens niet (meer), is er spanning en voel je je niet meer verbonden met elkaar. Is dit herkenbaar?

Lees verder

Relatietraining

Ervaren jullie problemen in jullie relatie en hebben jullie een boost nodig? Ibalansz biedt het preventieve en educatieve programma voor stellen genaamd "Houd me Vast" aan. Het programma wordt succesvol overal ter de wereld aangeboden.

Lees verder

Vrijblijvend contact

Kijk gerust uitgebreid rond op deze website. Heb je daarna nog vragen over mijn aanbod, of wil je weten of ik je echt kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!