Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    Werkwijze en contactformulier

Hoe werkt een traject bij Ibalansz?

Bij Ibalansz zijn GEEN wachttijden, wij kunnen dus direct persoonlijke hulp bieden, maar er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar voor een intake. Voorafgaand aan het eerste gesprek stuur ik je een vragenlijst toe waarin onder andere naar de algemene gegevens, de hulpvraag en de doelen en verwachtingen van de therapie wordt gevraagd. De vragenlijst dient uiterlijk 24 uur voor het eerste gesprek via de e-mail te worden terug gestuurd zodat ik me kan voorbereiden op ons eerste gesprek. Tijdens het eerste gesprek wordt de hulpvraag geïnventariseerd en wordt er gekeken of de werkwijze van Ibalansz bij jou en je hulpvraag past en worden verdere afspraken gemaakt over het vervolgtraject.


Om kwaliteit van de behandeling te bevorderen kan er gebruik gemaakt worden van blended care, een combinatie van face-to-face gesprekken en online behandeling. Contact zal face-to-face plaatsvinden en/of door middel van beeldbellen via Weseedo.

Ibalansz werkt met het afnemen van vragenlijsten in het kader van het meten van de effectiviteit van de behandeling. Deze vragenlijsten worden voorafgaand, tijdens en bij afsluiting afgenomen.


Tarieven 2022

  • Een individueel gesprek of coaching duurt doorgaans 45 minuten en kost € 93,75
  • Een gezamenlijk gesprek (relatietherapie en familietherapie) duurt doorgaans 75 minuten en kost € 144,50
  • De "Houd me Vast" groepstraining kost € 600,00 per paar.

De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW en zijn onder andere afhankelijk van de duur van het traject. Voor ondernemers en/of bedrijven zijn de prijzen exclusief BTW.

In overleg is het mogelijk om na kantoortijd (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) een gesprek te voeren. Voor een gesprek na kantoortijd (na 17.00) geldt een avond tarief van +€ 20,- bovenop de eerder genoemde gesprekstarieven.

De psychosociale zorg wordt vergoed indien mensen aangesloten zijn bij de volgende verzekeringsmaatschappijen: Aevitae (EUCARE), CZ, De Friesland, Nationale Nederlanden, IZA, IZZ, Menzis, OHRA, ONVZ, PNOzorg, PMA, Promovendum, Univé, United Consumers,  VGZ, VvAA, ZEKUR en Zilveren Kruis.

Locatie

De individuele coaching, het relatietherapiegesprek en de "Houd me Vast" training vindt plaats in de Brede Hoed in Diemen (adres D.J. den Hartoglaan 8, 1111ZC in Diemen).

LET OP: vanaf 1 juli hebben wij een andere locatie: 

Laapersveld 75, 1213 VB in Hilversum