Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    Werkwijze en contactformulier

Hoe werkt een traject bij Ibalansz?

We starten het traject met een gratis kennismakingsgesprek waarin we je hulpvraag inventariseren en kijken of de werkwijze van Ibalansz bij jou en je hulpvraag past. Dit gesprek duurt 45 minuten.

Doelen van dit gesprek zijn:

  • wederzijdse kennismaking
  • eerste verkenning van de huidige situatie
  • informatie over de manier van werken en of het aanbod passend is bij de vraag.

Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken we afspraken voor het vervolgtraject.

Om kwaliteit van de behandeling te bevorderen kan er gebruik gemaakt worden van blended care, een combinatie van face-to-face gesprekken en online behandeling. Contact zal face-to-face plaatsvinden en/of door middel van beeldbellen via Weseedo.

Ibalansz werkt met het afnemen van vragenlijsten in het kader van het meten van de effectiviteit van de behandeling. Deze vragenlijsten worden voorafgaand, tijdens en bij afsluiting afgenomen.

Het is nu ook mogelijk om sessies te plannen op twee zaterdagen in de maand tussen 13.00 en 17.00 (hier betaal je een extra toeslag van € 10,00).


Een (gratis) luisterend oor!

Nog geen behoefte aan een volledige sessie? Klik dan op de onderstaande button om een gratis luisterend oor gesprek (15 minuten) af te spreken!

Tarieven

  • Een individueel gesprek duurt doorgaans 45 minuten en kost € 90,00
  • Een gezamenlijk gesprek duurt doorgaans 75 minuten en kost € 125,00
  • De "Houd me Vast" groepstraining kost € 600,00 per paar.
  • De exclusieve "Houd me Vast" training die per stel wordt gegeven kost € 865,00 per paar. 

Maak voor de Houd me Vast groepstraining hier een afspraak! Voor de exclusieve Houd me Vast training per stel ontvang ik graag een mailtje: info@ibalansz.nl. Dan spreken wij gezamenlijk een datum af.

De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW en zijn onder andere afhankelijk van de duur van het traject.

In overleg is het mogelijk om ‘s avonds en/of bij jou thuis een gesprek te voeren. Voor een gesprek in de avond geldt een avondtarief van € 20,00 bovenop de eerdergenoemde gesprekstarieven. Eventuele reiskosten komen ook bovenop de eerdergenoemde tarieven.

Locatie

De individuele coaching, het relatietherapiegesprek en de " Houd me Vast " training vindt plaats in de Brede Hoed in Diemen (adres D.J. den Hartoglaan 8, 1111ZC in Diemen).