Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

De kracht van... kwetsbaarheid

Gepubliceerd op: 10-08-2021

Weet je dat je er in kwetsbaarheid veel kracht zit? Als samenleving zijn we bang om ons kwetsbaar op te stellen. Kwetsbaarheid wordt (helaas nog steeds) geassocieerd met zwakte. En, helaas leven we in een maatschappij waarbij zwakte niet getoond mag worden en er niet mag zijn. We moeten doorgaan en niet aan onszelf en aan de ander tonen dat we ook kwetsbaren kanten hebben.

Ik nodig je echter uit om je wel kwetsbaar open te stellen. Je hoeft je niet meteen helemaal open te stellen als je dat te eng vindt, maar een kleine stap zetten kan al aanvoelen als een mijlpaal! Weet je, in jouw kwetsbaarheid zit ook kracht. Vanuit de kwetsbaarheid laat je werkelijk zien wie je bent, je hoeft geen masker meer te dragen. Het is oké om kwetsbaar te zijn! En, in die kwetsbaarheid zit de parel van kracht en moed... Want het vergt moed en kracht om kwetsbaar te zijn. Zet jij ook de eerste stap?

Indien je hulp nodig hebt om deze eerste stap te zetten, wil ik je uitnodigen om een gesprek met mij in te plannen. Neem contact met mij op of maak meteen een afspraak!