Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

De kracht van... het lichaam

Gepubliceerd op: 29-11-2021

Weet je dat er veel kracht in jouw lichaam zit. Jouw lichaam kan zichzelf helen en is een goede graadmeter dat je kan laten ervaren hoe het echt met je gaat.

Jouw lichaam is net als een huis of zoals sommigen zeggen een tempel. Het huis heeft onderhoud nodig, in de vorm van vocht en voedsel, maar ook in spanning/bewegen en ontspanning.
Wil je vandaag even stil staan bij wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Wat heeft jouw lichaam nu op dit moment van jou nodig. Heeft het vocht of voedsel nodig? Of beweging of juist ontspanning en/of rust en hoe kan jij jouw lichaam geven wat het nodig heeft? Kan je dat zelf of heb je er hulp voor nodig? 
In de behandeling bij Ibalansz staan we ook stil bij het lichaam. Het lichaam geeft ons immers vaak signalen die aangeven hoe het echt met ons gaat. Wees je dus bewust van wat jouw lichaam je wil vertellen. En, bedenk dat er veel kracht zit in jouw lichaam. 
Wil jij hier hulp bij? Ik nodig je hiertoe van harte uit zodat je kan ervaren wat de kracht van het lichaam kan zijn. Neem contact met mij op of maak meteen een afspraak!