Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

De kracht van... de cliënt

Gepubliceerd op: 29-06-2021

Elke maand neemt Ibalansz je mee in “de kracht van…” Door elke maand te benoemen wat de kracht is van.. hoopt Ibalansz de lezer(s) mee te nemen in de krachten die er zijn/ontstaan tijdens een traject bij Ibalansz.

De kracht van.... de cliënt. Of je nu mijn huidige of mijn toekomstige cliënt bent, weet dat jij krachtig bent! Mogelijk voel jij je niet krachtig, omdat je problemen in jouw leven ervaart. Maar je kiest ervoor om in behandeling te gaan. Je kiest ervoor om het niet meer allemaal alleen te hoeven doen. Jij beseft dat jij hulp nodig hebt om de blokkades in jouw leven te verhelpen.

Je bent krachtig, omdat jij ervoor kiest om jezelf kwetsbaar open te stellen. Je bent krachtig, omdat jij niet jouw problemen bent, maar jij op een bepaald gebied problemen ervaart. Je bent krachtig om wie jij bent.

De kracht van de cliënt. Bij Ibalansz kijken we niet alleen naar de problemen die jij ervaart, maar kijken we ook hoe we jou (nog meer) in jouw kracht kunnen zetten en hoe we de steunbronnen (weer) kunnen aanboren. Wil jij weer terug in jouw kracht komen? Neem dan contact met mij op!