• darkblurbg

“Op elkaars lip”

“Op elkaars lip”

Daar zit je dan samen de komende drie weken samen thuis. Niet naar het werk, niet naar de sportschool, niet afspreken met vrienden of vriendinnen. Je bent nu samen alleen thuis. Voor sommigen is dit misschien een zegen en voor anderen misschien een hel.

Het succes van een interventie...

Het succes van een interventie...

In de eerdere succesverhalen hebben we al gezegd dat tijdens de sessies ook successen kunnen en worden geboekt. Succes is bijvoorbeeld een “aha moment”, een “ik wist dit echt niet moment. Succes is ook inzicht krijgen in jouw eigen gedrag en in het gedrag van de ander. In dit succesverhaal zoomen we in op het succes van een interventie. Dit succesverhaal gaat over Stephanie en Michael.

Heb jij ook 'huidhonger'?

Heb jij ook 'huidhonger'?

Aanrakingen zijn ontzettend belangrijk voor de mens. Het aanraken van anderen en aangeraakt worden, maakt ons mens. Het is iets wat wij bij Ibalansz vaak doorvertellen aan anderen. Liefde moet je niet alleen voelen in het hoofd en in het hart, maar ook op de huid. Toch komt het vaak voor dat mensen last hebben van het zogeheten ‘huidhonger’... Wat is dit? Hoe ontstaat het en wat kun je er tegen doen?

Dit zijn duivelse dialogen waar jij voor moet oppassen!

Dit zijn duivelse dialogen waar jij voor moet oppassen!

Er zijn drie verschillende patronen te onderscheiden die de communicatie tussen jou en jouw partner kunnen verstoren, dit noemen wij de zogenaamde duivelse dialogen. Deze dialogen zijn enorm krachtig, want ze versterken zichzelf en houden zichzelf ook in stand.

Je kunt jezelf niet verdedigen zonder defensief te worden

Je kunt jezelf niet verdedigen zonder defensief te worden

Als je wel eens defensief bent genoemd en je nu wel eens wilt weten hoe je jezelf op een rustigere manier kunt verdedigen dan is dit wat je moet weten: je kunt jezelf niet verdedigen zonder defensief te worden. In plaats daarvan moet je werken aan het volledige gebruik van ‘in de verdediging schieten’. Dit is wat je anders moet doen!

Wat is Emotionally Focused Therapy precies?

Wat is Emotionally Focused Therapy precies?

Bij Ibalansz bieden wij al onze coachings aan op basis van de Emotionally Focused Therapy. Wat doet deze therapie? Waar staat deze therapie voor? En is deze therapie iets voor mij of iets wat ik kan toepassen in mijn relatie?

De voordelen van individuele coaching!

De voordelen van individuele coaching!

We horen steeds vaker dat mensen een coach hebben voor persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. En daarbij horen we ook steeds vaker dat het hebben van een coach hun leven heeft veranderd. We zijn blij om te zien dat persoonlijke groei en ontwikkeling een belangrijk aandachtspunt is geworden in de wereld van vandaag.

Succes verhaal | Ibalansz

Succes verhaal | Ibalansz

Iedere maand neemt Sharon Blijd, de eigenaresse van Ibalansz, jou mee in een succes verhaal van Ibalansz. Wegens privacyredenen worden niet alle precieze details gedeeld.