Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    Relatie training
    Houd Me Vast

Houd Me Vast

Vaak zien we dat stellen elkaar uit het oog verloren hebben. Beide partners werken hard en/of kinderen eisen alle aandacht op. Zaken die uitgesproken dienen te worden, blijven liggen. Op die manier kunnen stellen terecht komen in (destructieve) patronen. Het kan lijken alsof er geen uitweg meer bestaat. Emoties gaan snel, vaak nog vele malen sneller dan het verstand.

Ervaren jullie bovengenoemde - of andere - problemen in jullie relatie en hebben jullie een boost nodig? Ibalansz biedt het preventieve en educatieve programma voor stellen genaamd "Houd me Vast" aan. Het programma ‘Hold Me Tight’ van Sue Johnson wordt succesvol overal ter de wereld aangeboden.

De training volgt een educatief programma, gebaseerd op de theorie en de praktische toepassing van ‘Emotionally Focussed Therapy’ (EFT). EFT helpt stellen inzicht te geven in de negatieve patronen waarin zij verzeild zijn geraakt en geeft vervolgens handvatten om elkaar weer terug te vinden.

‘Liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen, een gezondere maatschappij en een echt menswaardige toekomst voor ons allemaal’- dr. Sue Johnson.

Wat is het?
De training is een lichte vorm van relatietherapie om de relatie te verbeteren, te versterken en te verdiepen. Het kan zijn dat therapie je net een stapje te ver gaat, maar je wel aan je relatie wilt werken. Kies dan voor het ‘Houd Me Vast’ programma. Tijdens deze 2-daagse training ga je samen met je partner aan de slag om te bekijken waar de knelpunten liggen en waar het beter kan.

Voor wie?
Voor alle leeftijden. Van jonge stellen, stellen met jonge kinderen, pubers, tot middelbare leeftijd.

Zaken die zeker aan bod komen:

  • Waar gaat het steeds mis?
  • Het leren herkennen en doorbreken van (destructieve) patronen;
  • Emoties en meer verbinding voelen met elkaar;
  • Vertrouwen;
  • Bouwen aan een veilige en stabiele basis.

(Groeps)training en thuis samen aan de slag
We geven het programma in groepsverband. Tijdens de 2-daagse krijgen de stellen informatie mee, worden er voorbeelden getoond en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Stellen hoeven niet hun individuele ‘problemen’ in groepsverband te bespreken. De stellen gaan met elkaar aan de slag.

Nazorg sessie is na drie maanden

Agenda

Overzicht van de training: Houd me Vast-Twee daagse


Groepstraining
Datum: vanwege de Corona maatregelen zullen we in het gehele jaar 2021 geen HMV-trainingen meer geven. Binnenkort komen er nieuwe data voor 2022.
Kosten: De kosten voor de gehele training (2 dagen) zijn: €600 per koppel.
Dit is inclusief: Al het benodigde cursusmateriaal, een nazorg sessie drie maanden na de cursus, koffie, thee en altijd wat lekkers.
Aantal deelnemers: Maximaal 3 stellen (onder voorbehoud van de maatregelen van de Corona pandemie).


Contact

Email:
info@ibalansz.nl

Telefoonnummer:
06-24641277Ben je benieuwd of een relatietraining iets voor jullie is?

Ik nodig jullie uit om contact met mij op te nemen via info@ibalansz.nl of via 06-24641277.
Willen jullie je meteen aanmelden voor de relatietraining?